Assassin's Creed Comet е озаглавена Rogue, излиза за Xbox 360 и PS3 през ноември 2014

Pinterest LinkedIn +

Едновременно с Assassin's Creed: Unity Ubisoft ще издаде още една нова игра от касовата поредица, за която до момента се говореше като за Assassin's Creed Comet и която може да бъде разглеждана като Assassin's Creed 4.5.

Assassin's Creed: Rogue ще направи своята премиера на 11 ноември 2014 година и ще има две версии – за Xbox 360 и PS3. Засега не е известно дали между тази игра и ситуираната в Париж по време на Френската революция Assassin's Creed: Unity, която ще излезе само за Xbox One и PS4 също през ноември т.г., но не и за конзолите от предходното поколение, съществува някаква връзка.

По всичко личи, че Rogue ще продължи линията, започната с Assassin's Creed 4, в която наземният геймплей е съчетан с такъв в открито море, а главният герой е Тамплиер, който прекосява Антарктика и плава из Атлантика.

Според слуховете действието в Rogue ще следва събитията от Assassin's Creed 4, а някои познати лица от миналогодишната игра като Adewale, както и Haytham Kenway от AC3, ще имат епизодична поява в новото заглавие.


Сподели.