Аштън Кътчър лъсна дибидюс гол в "Шоуто на Елън Дедженерис" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Докато с нетърпение чакаме 19 септември, когато новият девети сезон на "Двама мъже и половина" (Two and a Half Men) ще стартира по CBS на принципа "Всичко или нищо", новото звездно попълнение в екипа - Аштън Къчър (Ashton Kutcher) реши да подгрее дебюта си с... горещ стриптийз. Актьорът гостуваше в шоуто на Елън Дедженерис, където се появи дибидюс гол пред водещата, изненадвайки както нея, така и зрителите в студиото.

По този начин 33-годишният Къчър индиректно препрати към промото на предстоящия сезон в шоуто, в което той и двамата му колеги от ситкома - Джон Крайър (Алън) и Ангъс Джоунс (Джейк) позираха голи за постера, озаглавен All will be revealed - 09.19.2011 г.

Иначе самото предаване ще бъде излъчено в ефир на 12 септември и със сигурност ще предизвика доста интерес, още повече, че еротичната изцепка на Аштън вече се радва на завиден интерес в социалните мрежи.

Въпреки милионите фенове на половинката на Деми Мур по цял свят обаче, голямата въпросителна остава - "Ще успее ли Къчър да замени успешно уволнения от Two and a Half Men Чарли Шийн"?! Отговорът ще разберем след броени седмици, а междувременно от CBS обявиха, че към екипа се присъединява актрисата Джуди Гриър, която ще се изяви в ролята на половинката на героя на Аштън - милиардера Уолдън Шмидт.


Сподели.