Арнолд Шварценегер след операцията: Много по-добре съм, но не страхотно все още (видео)

Pinterest LinkedIn +

Арнолд Шварценегер е стабилен и се възстановява, след като претърпя операция поради усложнения, възникнали по време на планирана подмяна на сърдечна клапа. Звездата от "Терминатор" публикува в Туитър видео, в което благодари на феновете си за подкрепата, а те имаха възможност да го видят за първи път след операцията.

"Благодаря ви много за всички пожелания, картички, обаждания, имейли и всички мили неща неща, които получих от цял ​​свят", каза 70-годишният бивш губернатор.

Що се отнася до здравето му, Шварценегер сподели: "Исках само да разберете, че се чувствам много по-добре. Не се чувствам страхотно все още, но съм добре. Грижат се за мен добре, лекарите са добри, медицинските сестри са добри, всичко е фантастично".

Кино легендата записа съобщението си на фона на шахматна дъска и обясни, че играе, "за да освежи малко ума и спомените си". Той обеща да поддържа връзка с феновете, докато се възстановява.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.