Арнолд Шварценегер се завръща като Терминатор! И в тандем с режисьора на "Бързи и яростни"!

Pinterest LinkedIn +

Броени дни, след като се разбра, че филмовата звезда Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger) ще гостува в България, още една новина, свързана с бившия губернатор на Калифорния, разтърси почитателите му не само у нас, но и по целия свят. В последния месец австриецът разкри, че възнамерява да се завърне към актьорското си амплоа, като за целта се спрягаха няколко заглавия, в които той да изпълни главната роля.

Двата най-коментирани проекти бяха The Last Stand на корейския режисьор Ким Джи Ун (Jee-woon Kim) и военната драма With Wings as Eagles. Сега обаче, Шварценегер се отметна от първоначалното си изявление, че е твърде стар за екшън персонажи, признавайки, че ще се завърне в най-култовата си роля - тази на Терминатор.

Арни е дал съгласие да участва в минимум две продукции от хитовата фантастична поредица, донесла над милиард приходи в световния боксофис. Петият епизод от сагата вече е апетитна хапка за студия като Universal, Sony Pictures и Lionsgate, въпреки че предходния Salvation се представи под очакванията на създателите си.

За момента правата на франчайза се държат от компанията Pacificor, която явно ще е на солиден плюс от продажбата им след новината за завръщането на Шварценегер. И за да няма нови изненади в боксофиса, за режисурата вече се спряга името на тайванеца Джъстин Лин (Justin Lin), който работи над последните две заглавия от популярната екшън поредица "Бързи и яростни" (The Fast and Furious).


Сподели.