Armored Core 5 излиза за PlayStation 3 и Xbox 360 на 23 март

Pinterest LinkedIn +

Петата игра от мека-симулативния шутър от трето лице Armored Core ще се появи в САЩ на 20 март, а три дни по-късно ще стартира продажбата му на Стария континент.

Разработван от From Software за PlayStation 3 и Xbox 360, Armored Core 5 се появява пет години след своя предшественик и 15 след рилийза на първата игра от сериите, и е втората игра, която ще достигне до играчите благодарение на сътрудничеството между Namco и From Software след Dark Souls.

Namco направиха официалния й анонс през февруари миналата година, обещавайки на феновете на поредицата една напълно различна атмосфера, много ново съдържание и нов офлайн режим на игра. Онлайн мултиплеър режимът на новата Armored Core също е претърпял ревизия и е с фокус върху масивните отборни битки в глобални мащаби.

Същевременно размерите на манипулираните от играчите роботи ще са по-малки в сравнение с тези от предишните игри, с цел изместването на тежестта в геймплея от налагането на брутална сила към тактическия подход.

В настоящия анонс на Namco се споменава и новия Operator Mode, при който определен играч ще има за цел да събира и предава на съотборниците си информация за врага, както и възможността за придобиване на основната Armored Core 5 игра плюс DLC, от която ще могат да се възползват единствено потребителите, които поръчат предварително заглавието от GameStop. Чрез него те ще се сдобият с допълнителни оръжия и части за своите роботи, които да използват в онлайн мултиплеър.

Сподели.