Armin van Buuren празнува рождения ден на A State of Trance в "Арена Армеец"

Pinterest LinkedIn +

Петкратният носител на титлата DJ №1 в света Armin van Buuren прие поканата на Yalta Club и включи България в световното си турне по случай 11-ия рожден ден на радиошоуто A State of Trance. Събитието ще се състои на 8 март 2013 година в столичната зала "Арена Армеец".

В Европа обиколката, озаглавена A State of Trance 600, има дати единствено в София и родния град на Armin van Buuren - Den Bosch.

A State of Trance е едно от най-хитовите седмични радиопредавания в света, затова не е изненада, че ежегодно печели редица награди, сред които и "Най-добро радиошоу" за 2006, 2007, 2008, 2009 и 2011 година на Winter Music Conference.

"Това, което прави транс музиката толкова популярна, е, че тя не се затваря в себе си, а може да инкорпорира електро, минимал или каквото си пожелаеш", споделя самият Armin van Buuren.

Armin van Buuren ще доведе у нас и своя сънародник Dash Berlin, който тази година се изкачи до седмото място в престижната класация на DJ Mag - TOP 100 DJs.

Предстои обявяването на още специални гости, а билетите за A State of Trance 600 ще бъдат пуснати в продажба в средата на месец декември.

Сподели.