Ариана Гранде е секси ученичка за Seventeen (Снимки и видео)

Pinterest LinkedIn +

Младата музикална звезда Ариана Гранде (Ariana Grande) изгря на корицата на най-новия септемврийски брой на списание Seventeen.

21-годишната Ариана изглежда невероятно в каре, а фотосесията за изданието е заснета от фотографа Kenneth Willardt.

Ако съдим по публикуваните кадри, явно изпълнителката на хитовото дуетно парче с Iggy Azalea Problem е пристрастена към селфитата.


За списанието американката споделя как преодолява своята несигурност, как се справя с липсата на стабилна връзка с баща си и коментира израстването си под светлината на прожекторите.

"Фокусирам се върху това, което е най-важно. Несигурността беше най-големият проблем, който трябваше да преодолея."


Наскоро Ариана загуби дядо си, а брат й Франки узна лошата новина по време на участието си в реалити шоуто Big Brother.


"Трудно е да преживееш най-важните години от своя живот пред толкова много непознати. Мисля, че всеки на моята възраст се бори със своите съмнения, защото всеки се стреми към одобрение и иска да се чувства обичан."


Преди дни звездата от италиански произход се раздели с приятеля си - музиканта Jai Brooks, с когото бяха заедно през последните три години. Но в живота на Ариана има и друг, по-тежък епизод – отчуждението между нея и баща й. За щастие, техните отношения започват да се подобряват. Двамата са засичани многократно заедно, а баща й Едуард Бутера не спира да изразява гордостта си от своята дъщеря в Twitter.

"Най-трудно ми беше отчуждението от баща ми. Лично е, но се случи миналата година. Отне ми много време да се справя с това. Осъзнах факта, че съм наполовина негова плът и кръв и имаме много общи черти. Трябваше да го разбера и да обикна тези свои странности", заявява талантливата певица.


Сподели.