Arash - Crossfade the remix album

Pinterest LinkedIn +

Началото на 2006г. е повече от обещаващо за звездата с ирански паспорт Араш (Arash). Той реши да не почива на стари лаври и да разчита на славата, която му донесе дебютният албум “Arash Arash” и записа албум с ремикси.

Заглавието му е “Crossfade the remix album” и съдържа 12 ремикси и нови версии на четирите най-големи хитове на Араш - Boro Boro, Tike Tike Kardi, Temptation и Arash.
 
В албума е включен и последният дует на Араш с Dj Aligato - парчето “Iran”, избрано за химн на иранския национален отбор по футбол, с което той ще се представи на Световното първенство тази година в Германия. Не липсва и дуетът на Араш с руската група Блестящие - руска версия на летния хит “Temptation” под името “Восточная Сказка”, парче което в ОНД му донесе продажби от над 200 000 копия, а също така и версия на спрягания за пети сингъл от дебютния албум “Baskon”, записан изцяло на фарси.
 
В началото на годината Араш бе удостоен с награда от Европейския съюз за най-продаван изпълнител извън границите на собствената си страна, като добавка на спечеления в края на 2005г. приз  Border Breaker Awards за най-продаван шведски изпълнител.
 
У нас албумът “Crossfade the remix album” се разпространява от Орфей Мюзик, изключителният лицензиант на Warner Music International.
 
Arash - Crossfade The Remix Album
 
Траклист:

1.Iran Iran
2.Arash (Mintman’s Remix)
3.Tike Tike Kardi- DJ Aligator Remix
4.Temptation- CNN Remix
5.Man O TO- Feat. Lucia
6.Boro Boro- Funky Days
7.Temptation- Russian Version with Blestjashie
8.Arash- English Version
9.Tike Tike Kardi- Balkan Fanatics Remix
10.Baskon- 100% Farsi Version
11.Bego e yar Bego- New Version
12.Boro Boro- Saba Rock Remix
13.Arash- Payami Club
14.Tike Tike Kardi- Sodaclub Remix
15.Temptation- Payami Club
16.Boro Boro- Feat Aneela Indian Version
Сподели.