"Annihilator" ще свирят в София през ноември 2018 г.

Pinterest LinkedIn +

Легендарните музиканти от "Annihilator", които наскоро издадоха 16-тия си албум "For The Demented", ще посетят страната ни догодина. Концертът, организиран от "Loud Concerts", е на 18 ноември 2018 г. в клуб "Joy Station" и е част от европейската обиколка на бандата.

Билетите за третото шоу на бандата у нас влизат в продажба от днес, 18 декември, на цена 40 лв. В деня на концертите билетите ще струват по 50 лв.

От далечната 1989 г. досега канадската банда издава албум след албум и радва многобройните си фенове с концерти по света. Въпреки непрестанните промени в света на метъла (а също и преминаващи различни членове в бандата), Джеф Уотърс и компания постоянно създават силни продукции – от дебютната "Alice In Hell", през много успешните  "Never, Neverland" от 1990 г., "King of The Kill" от 1995 г., "Schizo Deluxe" от 2005 г. и още много емблематични албуми, до издадения през 2015 г. "Suicide Society" и актуалната "For The Demented" от тази година.

Влиянието на бандата и нейната движеща фигура Джеф Уотърс са признати от много от известните имена в метъл братството. А с присъщата си скромност Джеф обяснява: "В музиката на "Annihilator" могат да се усетят влияния от моите музикални търсения. За мен е чест, когато банди и музиканти, които харесвам, споменат, че аз имам нещо общо с начина им на пеене или свирене!"

И така, пригответе се за невероятна среща с неподражаемите канадци на 18 ноември 2018 година в "Joy Station". Начало на събитието – 20:00 ч.!

Сподели.