Анн-Джи пусна ново видео към рап парчето "За тебе ли?!"

Pinterest LinkedIn +

Анн-Джи представи видеото към песента си " За тебе ли?!" и се оплака, че са ù били нужни няколко месеца, за да сътвори текст, който да не е толкова скандален като текста на предишното ù парче "Чупи стойки".

"Не знам за друг рап изпълнител, не само в България, на който да са му забранили песента заради текста. Пиша за нещата от живота, действителността, която ни заобикаля, неща, които съм преживяла и наблюдавала около мен, рапът е уличен стил и отразява проблемите на новото поколение" − възмути се трикратната шампионка по фитнес и сподели, че "Чупи стойки е била забранена от YouTube за зрители до 18 години.

"Езикът нормално да е жаргонен, затова не е поп музика. Текстовете ми са социални, затова са толкова силни и явно неудобни за някои хора" − обясни певицата. 

Повечето кадри от видеото са заснети във фитнес и показват трениращи красиви тела, облечени в спортната марка на шампионката "Fitness by Ann-G". В клипа се показва и шикозната розова лимузина, "която невероятно пасва с новата актуална визия на Анн-Джи с розови и други цветни кичури в косата и "rainbow" − се казва още в прес съобщението.


Сподели.