Анн-Джи грабна пореден златен медал

Pinterest LinkedIn +

Анн-Джи взе поредния златен медал, но този път като хореограф. Певицата и фитнес шампионка, която дълги години се е занимавала професионално с танцово изкуство и хореография, беше специално поканена като хореограф на националния конкурс за млади таланти New Stars, който се проведе в стария град на Несебър.

Всички млади таланти от цяла България бяха разделени на отбори и Анн-Джи сама избра своите фаворити, на които да постави специална хореография за грандиозния финал на конкурса, имайки три дни за подготовка.

През 2008 г.
Анн-Джи спечели златен медал за най-красиво и хармонично тяло в категория Фигура на четвъртия международен фитнес турнир в Балчик, бронзов медал в категория Красавици по бикини (Bikini Divas) от международното фитнес състезание Natural Olympia на американската федерация INBA и четвърто място в категория Спортен фитнес модел - жени (Sports Fitness Model Women).

Наскоро певицата пусна най-новата си песен "Бригада", в която за пръв път рапира на родния си руски език. Промоцията на парчето в стил хип-хоп се проведе в пловдивско заведение и беше замислена изцяло в лятно плажен стил.

Видео с Анн-Джи >>>


Сподели.