Angry Birds: St Patrick и Angry Birds: Rio идват през втората половина на март

Pinterest LinkedIn +

Следващият голям празник от католическия календар, който финландското студио Rovio Mobile ще отбележи, издавайки ъпдейт с ново съдържание за най-популярната мобилна игра на 2010 г. - Angry Birds, ще е Денят на Свети Патрик, стана ясно по време на презентацията на студиото на току-що стартиралата ежегодна Конференция на производителите на игри в Сан Франциско.

Тази година Денят на Свети Патрик ще бъде честван на 17 март и това е датата, около която би трябвало да се появи анонсираният ъпдейт, който според описанието на Rovio, ще бъде "много зелен и по-населен с прасета от всякога".

От издаването на играта през 2010 г. към днешна дата компанията пусна безплатно тематични DLC-та навръх Хелоуин, Коледа и Свети Валентин, а предстоящото, посветено на Свети Патрик, съвсем няма да е последното, обещава шефът на Rovio, Петер Вестербака.

На 22 март феновете на Angry Birds ще могат да се сдобият и с новата Angry Birds Rio, базирана на едноименния анимационен филм на 20th Century Fox, която ще стартира с 45 нива.

Сподели.