Английската хаус легенда Danny Rampling открива есенния парти сезон в Yalta

Pinterest LinkedIn +

С първото си гостуване в България - на 1 октомври, английският диджей Danny Rampling ще открие официално есенния парти сезон в столичния клуб Yalta, след като предварително анонсираният гост - легендата Frankie Knuckles, бе приет в болница, поради влошено здравословно състояниe.

Danny Rampling придобива популярност в края на 80-те и прави истинска революция на Острова, довела до налагането на хаус музиката и промяната на денс сцената до тази, която познаваме днес.

Заради новаторския му поглед, той е поканен в култовото лондонско радио Kiss FM, като междувременно отваря и собствен клуб - Shoom, превърнал се в легенда на клубната култура в Англия.

През 90-те започва собствено предаване по Радио 1 на ВВС, а компилациите, които издава, са в тираж над 1 милион. Така Danny Rampling се превръща в най-желания диджей на всички значими хайлайф събития. Той е задължителният диджей на частните партита на George Michael, Pet Shop Boys, Gloria Estefan, Depeche Mode, Boy George и много други.

Danny Rampling превзема и модния подиум, след като подготвя саундтрака за едно от ревютата на италианския дизайнер Antonio Berardi. След невероятния успех на шоуто, той се превръща и в любимец на редица модни светила.

Сподели.