Angels And Airwaves с нов албум и sci-fi филм през ноември

Pinterest LinkedIn +

Американската алтърнатив рок банда Angels & Airwaves, предвождана от вокалиста и китарист на Blink-182 Том Делонг (Tom DeLonge), обяви 11 ноември 2011 г. за дата на издаване на четвъртия си студиен албум Love II и втория си филмов проект Love.

Показана премиерно в началото на февруари т. г. в рамките на 26-тия международен филмов фестивал Santa Barbara, лентата е продуцирана от Angels & Airwaves, чийто е и саундтракът към нея. 86-минутният научно-фантастичен филм е режисиран от Уилям Юбанк (William Eubank) и разглежда темата за изолацията, самотата и безграничната нужда на човешките същества от близост и любов.

Главната роля в Love изпълнява Гънър Райт (Gunner Wright), чийто герой е астронавт, озовал се съвсем сам на Международната космическа станция. Продукцията на лентата стартира скоро след сформирането на бандата през 2005 г., в чийто състав фигурират още Атъм Уилърд (Atom Willard) от The Offsprings и Мат Уочър (Matt Wachter) от 30 Seconds to Mars.

Предстоящият албум на Angels & Airwaves включва предимно инструменталните тракове от саундтрака към Love, наред с две съвсем нови парчета с вокали. Преди неговата поява се очаква тази на първия, все още неозаглавен нов албум на Blink-182 от 2003 г. насам, който ще бъде подкрепен и от турне.


Сподели.