Angelina Jolie и Brad Pitt очакват дете?

Pinterest LinkedIn +

Анджелина Джоли (Angelina Jolie) е бременна от Брад Пит (Brad Pitt) и ще стане майка през лятото. Информацията е потвърдена от запазили анонимност представители и на двете холивудски звезди.

"Да, аз съм бременна", цитира думите на Джоли Associated Press, позовавайки се на американския таблоид "People" - източник на новината. Според изданието актрисата е разкрила това на работник от благотворителна организация в Доминиканската република, където текат снимките на филма "The Good Shepherd", в който партнира на Мат Деймън (Matt Damon).

Новината идва месец, след като Брад Пит сложи подписа си под документите за попечителство над двете осиновени от Джоли деца и близо година след като направи това в бракоразводните си документи. С влизането в сила на последните през октомври 2005 г. той постави край на брака си с Дженифър Анистън (Jennifer Aniston), като отрече Джоли да има нещо с това решение.

През 2005 г. връзката на най-красивите холивудски звезди, която до момента не е скрепена с брак и такъв не се коментира официално, беше сред водещите новини от света на развлекателната индустрия.

През м. юли Пит придружи Джоли в Етиопия, от където тя взе дъщеря си Захара, сега на 1 годинка. Това е второто дете, което 30-годишната актриса осинови, след 4-годишния Мадокс от Камбоджа. Очаква се чрез съдебно решение към фамилиите и на двете деца да бъде добавено името на Пит.

Сподели.