Ангел и Моисей правят партито на годината в Powe4e, влизат в Софийски затвор

Pinterest LinkedIn +

Точно половин година след рилийза на тоталния им хит с Криско "Кой ден станахме", видян близо 1,9 млн. пъти в YouTube, на 19 декември 2012 г. Ангел и Моисей направиха премиера на новия си сингъл Powe4e и експлозивното видео към него.

Ден по-рано момчетата, които нашумяха покрай участието си в първия сезон на музикалното реалити шоу X Factor, пуснаха половинминутен тийзър на видеото към Powe4e и стартираха своя нова официална страница във Facebook. Първата, Ангел & Моисей aka Beautiful Mess, вече има над 20 000 харесвания.

Тийзърът разкрива локацията, на която е снимано видеото – преустроената във Fabrika 126 някогашна основна мелница на София, както и основната фабула в него - превземането с взлом на едно скучно парти с водни пушки и картонени маски.

В Powe4e участват много от приятелите на Ангел и Моисей като Dim4ou, F.O, Central Side, Павел и Венци Венц, Точката, DJ Ray Bon и др. Режисьор и оператор на видеото е Павлин Иванов – Bash Motion.  


Въпреки че не са извършили истинско престъпление (освен ако законът вече не забранява истински яките партита или смесването на хип-хоп с дъбстеп), на 19 декември 2012 г. Ангел и Моисей ще влязат в Централния софийски затвор. Поводът е концерт, организиран от фондация "Мисия Спасение" за десета поредна година, в който двамата ще вземат участие. Основател на фондацията е бащата на Ангел.

Криско с отворено писмо за скандала с благотворителния концерт в Стара Загора

Лестер пред Avtora.com: "Избрах Big Brother All Stars пред това да запиша парче в Македония">>

Гледай видео с Ангел и Моисей>>
Сподели.