Ан Хатауей официално става част от Robopocalypse на Стивън Спилбърг

Pinterest LinkedIn +

След много слухове най-после беше потвърдено участието на Ан Хатауей (Anne Hathaway) в предстоящия sci-fi екшън на Стивън Спилбърг (Steven Spielberg) - Robopocalypse.

Актрисата, която ще участва в екранизацията на Les Miserables (Клетниците), излизаща на Коледа, се присъединява към Крис Хемсуърт (Chris Hemsworth), за когото е главната мъжка роля.

Действието в Robopocalypse се развива в далечното бъдеще, когато изкуствен интелект, известен като Archos, поема контрола върху световния ресурс от машини на земята. Историята е базирана на едноименния роман на Даниел Уилсън.

"Когато си взема почивка, винаги казвам на близките си, че съм на ваканция, освен ако Стивън Спилбърг не се обади. И забавното е, че наистина бях на ваканция, когато Стивън ми се обади за ролята", споделя Хатауей за това как й е била предложена ролята.

В актьорския състав ще участват още Джема Артертън (Gemma Arterton) и Бен Уишоу (Ben Wishaw), който има страхотна година с участия в Skyfall (007 координати: Скайфол) и епиката на Анди и Лана Уашовски - Cloud Atlas (Облакът атлас).

Снимките за Robopocalypse започват в началото на 2013 г., а световната премиера е планирана за 25 април 2014 г.

Сподели.