Стивън Спилбърг отлага Robopocalypse за неопределен период

Pinterest LinkedIn +

Стивън Спилбърг (Steven Spielberg), чийто последен филм Lincoln (Линкълн) е един от големите играчи в сезона на наградите тази година, е решил да удари спирачки на предстоящия sci-fi екшън Robopocalypse.

Въпреки че не се отказва изцяло от проекта, режисьорът споделя, че го отлага за неопределено време, тъй като не иска да избързва с такава високобюджетна продукция.

Първоначално премиерата на филма трябваше да се състои през юли тази година, но в края на 2012 г. филмът беше отложен за 25 април 2014 г.

Спилбърг все пак е решил, че не е готов да започне снимачния процес тази пролет, каквито бяха плановете му, и връща продукцията една стъпка назад.

Все още няма информация дали ангажираните за главните роли актьори Крис Хемсуърт (Chris Hemsworth) и Ан Хатауей (Anne Hathaway) са освободени от продукцията или ще изчакат докато идеята за филма бъде шлифована от култовия режисьор.

С тези промени в плановете си Стивън Спилбърг вероятно ще режисира подготвяната библейска епика за Мойсей – Gods and Kings, която е приоритет за Warner Bros.

А може би Спилбърг е премислил предложението за Star Wars: Episode VII?

Сподели.