Aмериканско реалити дебютира в родния ефир

Pinterest LinkedIn +

Първите два сезона на американското реалити шоу "Мислят си, че имат талант" ще се завъртят в българския телевизионен ефир. Предаването стартира на 3 август в програмната схема на TV 2.

Журито на първия сезон на реалитито "Мислят си, че имат талант" събира актьорът Дейвид Хаселхоф (David Hasselhoff), r'n'b певицата Бранди (Brandy) и британската тв звезда Пиърс Морган (Piers Morgan).

В шоуто участват дресьори на кучета, гълтачи на огън, хора-каучук и други кандидати, подложени на тримесечни изпитания.

Вторият сезон на американското предаване е заснето през 2007 г., като негов водещ става популярният в САЩ Джери Спрингър (Jerry Springer). Към членовете на журито се присъединява и съпругата на Ози Озбърн (Ozzy Osbourne) - Шарън Озбърн (Sharon Osbourne).

В шоуто "Мислят си, че имат талант" могат да участват хора на всякаква възраст, а голямата награда, за която се състезават, е 1 милион долара. Предаването дебютира в северноамериканския ефир през месец 2006 г, а премиерата на новия, трети сезон беше на 17 юни 2008 г.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.