Нико Тупарев "хваща в изневяра" в ново реалити

Pinterest LinkedIn +

Продуцентът на "Вечерното шоу на Азис" - Нико Тупарев, работи по нов реалити формат, озаглавен "Хванати в изневяра". Предаването, посветено на интимните взаимоотношeния, се очаква да стартира през месец септември 2008 г. в ефира на родна кабелна телевизия.

Реалитито "Хванати в изневяра", с оригинално заглавие "Cheaters", е насочено към двойки от цялата страна, съмняващи се във верността на своите интимни партньори. Специален екип от детективи ще се занимава с разследването на евентуалната изневяра, предоставяйки при необходимост всякакви видове доказателства.

Предаването ще проследява хода на разследването, като няма да спестява подробности около реакциите на участниците. На финала на шоуто "потърпевшите" ще имат възможността сами да решат как да постъпят с хванатите в изневяра.

В реалитито се допускат кандидати над 18-годишна възраст, имащи трайна интимна връзка. "Хванати в изневяра" се подготвя от новата продуцентска къща на Нико Тупарев - "24/7".

В края на месец юли 2008 г. стана ясно, че Нико Тупарев работи и по още два нови проекта. Тупарев подготвя телевизионно шоу, чийто музикален продуцент е китаристът Дани Милев, както и женско дискусионното предаване.

Сподели.