Американски войник свали Мила Кунис с видео послание в YouTube! Виж го!

Pinterest LinkedIn +

Какво, според вас, е нужно, за да отидете на среща със звезда от ранга на Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson), Джулия Робъртс (Julia Roberts) или Мила Кунис (Mila Kunis)?! Всъщност, най-вече едно - да отправите покана към тях.

Макар да ни съмнява, че сержант Скот Мур (Scott Moore) от Американските военноморски сили е таял особени надежди за успех в начинанието си, се оказа, че единственото, което е трябвало да стори, е да отправи атрактивно видео послание към холивудския секссимвол Мила Кунис, за да я накара да го придружи на традиционен бал на военните среди.

Забавната случка започнала като облог между Мур и негов колега, след което матросът записал клип за актрисата и го разпространил в социалната мрежа YouTube. Оттук нататък, в ролята на сватовник влезе звездата Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake), който показа на Мила Кунис видеото по време на ТВ шоу, в което двамата участваха за промотирането на новия си филм Friends with Benefis.

Изненаданата красавица призна, че никога не е чувала за случая, но развълнувана призна, че ще удовлетвори молбата на Скот и то с най-голямо удоволствие.

Е, макар за сватба да е твърде рано да мислим, а всичко написано по-горе да звучи като част от приказка, то не бива да забравяме, че понякога и мечтите се превръщат в реалност. Или, ако държите на конкретен пример, спомнете си как точно се запознаха водещата Венета Райкова и съпругът й и баща на малкия Патрик - Тихомир, преди да изгледате посланието на серж. Скот Мур и реакцията на самата Мила Кунис. 


Сподели.