Америка се оказа тясна за феновете на Paranormal Activity 2, хиляди се стекоха на премиерата

Pinterest LinkedIn +

Десетки хиляди киномани се стекоха на премиерата на втората част на sci-fi хоръра Paranormal Activity в Северна Америка.

Официално, филмът се появи на екран в полунощ на 21 октомври, но това съвсем не попречи желаещите да го гледат да са доста повече от местата в салоните в общо 20-те града в САЩ и Канада, където Paranormal Activity 2 се разпространява.

От Paramount Pictures, които са основният дистрибутор на лентата, не скриха, че очакват рекордна посещаемост и в следващите дни, макар да избегнаха отговор на въпроса дали сикуелът ще успее да подобри постижението на оригинала.

Както е известно, първата част сътвори куп рекорди, сред които най-забележителен бе фактът, че с бюджет от 11 хиляди долара и заснемане в изцяло домашна обстановка и актьори, с които режисьорът Орън Пели най-вероятно през вечер се събира на по чашка, успя да спечели близо 200 млн. долара в световния боксофис.

Сега, въпреки че Пели е заменен от Тод Уилямс, самият той остава в екипа като сценарист и продуцент, а в каста отново можем да видим Кейти Фиърстоун, успяла да стартира кариера след дебюта си в оригинала. 

Сподели.