Амбър Роуз съблече всичко за GQ (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Амбър Роуз (Amber Rose) позира напълно гола в нова фотосесия за последното издание на GQ.

32-годишната дама говори откровено за времето, когато е работила като стриптийзьорка, за Ким Кардашиян и за връзката си с Kanye West.

Роуз признава, че е правила стриптийз за пари, когато е била едва 15-годишна. Тя е категорична, че не би променила миналото си.

"Това беше най-добрия период от живота ми. Не искам да кажа, че младите момичета трябва да стават танцьорки."


Може да се каже, че сестрите Кардашиян и госпожица Роуз са в постоянен конфликт. Дамите делят почитатели, слава и любимия на Ким – Kanye.

"Мисля, че е супер яко, че тя снима порно видео и спечели милиони за семейството си. Но нека не забравяме откъде идваме. Защото аз не съм."

Амбър имаше връзка със съпруга на реалити звездата две години. След раздялата двамата си разменяха заядливи реплики, а рапърът изливаше чувствата си в рими.

"Слушала съм всичките му песни и си казвам: "Уау, всичко това е за мен". Никой не знае за какво говори той. Хората не могат да разчетат смисъла. Знам, че той говори за мен чрез музиката. Бях му фен. Той е наистина добър артист."


След като интервюто на Амбър видя бял свят, тя се почувства обидена от начина, по който я представят. А именно: "скандалната бивша на Kanye; майката на детето на Wiz Khalifa; най-яката гологлава мацка на Америка след Сигорни Уийвър в Alien 3; на път е да издаде книга с уроци, наречена "Как да бъдеш зла ку*ка".

"Настина ли, GQ? Аз съм много повече от това. Защо, по дяволите, ме потърсихте за интервю и фотосесия? За да ме разстроите? Очаквах повече от вас, разочарована съм", пише дамата в Instagram.


Сподели.