Алкохол, мед и интернационални ястия за Massive Attack в София

Pinterest LinkedIn +

Концертът на бристолското трип-хоп дуо ще се състои на 15 юли в столичната зала "Фестивална".

Робърт Дел Ная (3D) и Грант Маршал (Daddy G) ще кацнат ден преди шоуто - на 14 юли, като ще останат у нас две вечери. За постигане на максимален комфорт по време на престоя им, точният час на тяхното пристигане се пази в тайна.

Музикантите ще бъдат настанени в луксозен столичен хотел, който се намира в непосредствена близост до зала "Фестивална".

Според изискванията, самостоятелната стая на Робърт Дел Ная трябва да бъде светла, просторна и добре проветрена, за непушачи, с прозорци, които задължително да се отварят и с хубава гледка. От своя страна, Грант Маршал държи особено на комфортните размери на личната си баня.


За разлика от много други звезди, Massive Attack не водят със себе си собствен кетъринг екип, а ще се доверят изцяло на местните кулинарни специалисти. В менюто им трябва да присъстват ястия от южноамерикански, европейски и средиземноморски тип.

Любопитни са и изкушенията, с които бристолските легенди ще се подкрепят непосредствено преди и по време на шоуто в обособените за тях 4 гримьорни и стая за отдих в бекстейдж зоната на зала "Фестивална".

Помещенията ще бъдат заредени с английски чайове, сок от нар, соево мляко, пресни сезонни плодове и сурови зеленчуци, сокоизстисквачка, шоколадови лакомства, дъвки и местни национални и регионални вестници.

Що се отнася до питиетата, с които музикантите ще утоляват жаждата си, в списъка им присъстват енергийни и безалкохолни напитки, бутилка руска водка, джин, бял ром и 7-годишен кубински червен ром, австралийски и френски сухи бели вина, чилийско мерло, шампанско и богат асортимент светли и тъмни бири.

По време на шоуто непосредствено до сцената ще бъдат разположени машина за лед, големи количества минерална вода, 25 малки хавлиени кърпи и бурканче мед.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.