Алисия: Въпреки всичко не съжалявам за връзката си с Валери Бoжинов

Pinterest LinkedIn +

След като около личния живот на Алисия така и не спря да се спекулира, поп фолк дивата отново заговори за връзката си с Валери Божинов, както и за настоящата си любов, Ники Михайлов, с когото нещата стават все по-сериозни.

Алисия сподели, че обмисля вариант да се премести да живее при футболния национал в Холандия, но въпреки това смята, че засега е по-добре да остане в България, за да могат двамата да изпитат връзката си.

"Колкото и да не ми се иска да правя сравнения в момента, любовта ни с Валери се разви много бързо – почти веднага след запознанството ни задълбочихме нещата, и още на деветия-десетия месец решихме, че искаме да имаме дете и да бъдем семейство.

Направихме тази крачка и впоследствие се появиха проблемите, видяхме, че не си пасваме толкова като характери и имаме различно виждане за живота", споделя Алисия пред сп."Нов фолк".

"Като човек, който е изпатил веднъж, не бих желала да поемам отново такъв риск. Няма гаранция, разбира се, но доколкото мога да си взема поука, се опитвам да го направя. Въпреки че в никакъв случай не съжалявам за връзката си с Валери, защото имаме едно прекрасно дете, което за мен е смисълът на живота", казва още певицата.

Гледай видео с Алисия>>


Сподели.