Алекс Кръстева с меден месец в… Царево! (СНИМКИ)

Pinterest LinkedIn +


Сватбено пътешествие до близкото Царево си организира младото семейство Алекс и Владислав Стоянови. Двамата се венчаха миналия уикенд на китна морска церемония, а меденият им месец тече в момента край Царево в луксозен хотел.
Не е ясно дали младоженците са избрани тази дестинация поради невъзможността да посетят чужбина заради коронавируса, или просто поради липсата на средства.

Въпреки че Влади Стоянов е бизнесмен и се смята, че разполага с възможности, в тв средите се говори, че кризата е ударила и него. Това обаче не е проблем за Александра, която никога не е била меркантилна.

Припомняме, че водещата на сутрешния блок по бТВ не минава за първи път под венчилото. Къдрокосата журналистка сключва брак с фотографа Калин Щерев през 2012-а. Двамата обаче се развеждат заради серия от изневери от негова страна.

Алекс дълго време не може да се отърси от любовната драма и едва преди 3 години на уредена среща се запознава с новия мъж на живота си. Въпреки предишния си опит, Алекс Кръстева отново се венча в бяло...

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.