"Аладин" идва през май 2019, а "Междузвездни войни Епизод IX" – през декември

Pinterest LinkedIn +

След като от "Дисни" обявиха, че Джей Джей Ейбрамс ще бъде сценарист и режисьор на "Междузвездни войни Епизод IX", вече е ясна и премиерната дата на финалния за трилогията филм. Той ще излезе на голям екран на 20 декември 2019 г. вместо на 24 май, както беше предвидено.

Затова пък през май същата година друго много чакано заглавие на компанията ще долети в кината. Става дума за лентата "Аладин" с участието на номинирания за "Оскар" Уил Смит, Наоми Скот и Мена Масуд.

Сред другите заглавия, които се очаква да завладеят големите екрани през следващите месеци, е "Untitled Christopher Robin Project", чийто режисьор е Марк Фостър. В образа на порасналото момче от приключенията на Мечо Пух ще се превъплъти Юън Макгрегър, а редом до него на големия екран ще бъде и Хейли Атуел ("Капитан Америка"). 

В разгара на лятото на 2019 г. (от 9 август) ще имаме възможност да гледаме филма "Artemis Fowl", режисиран от Кенет Брана, а приказната история "Nicole" ще направи своя кинодебют на 8 ноември 2019 г. Главните роли в нея са поверени на Ана Кендрик и Бил Хадeр. Филмът ще проследи историята на дъщерята на Дядо Коледа, която се подготвя да поеме семейния бизнес, след като баща ù се пенсионира.

Сподели.