Al Pacino и Scarlett Johansson идват в България

Pinterest LinkedIn +

Съвместна командировка в България фигурира в графиците за втората половина на 2006 г. на холивудските звезди Ал Пачино (Al Pacino) и Скарлет Йонасон (Scarlett Joansson), научи Avtora.com. Проектът, дефиниран в жанра драма, носи заглавието "Наполеон и Бетси" и се реализира у нас от Nu Image.

Заглавието "Наполеон и Бетси" вече е анонсирано и в Интернет филмовата институция Imdb.com. Действието се развива пре XIX в., последните години на френския император Наполеон Бонапарт (в ролята Ал Пачино). Заточен на о-в Св. Елена той среща млада англичанка (Скарлет Йонасон), в която се влюбва. За сценарист и режисьор на филма се спряга британецът Бенджамин Рос (Benjamin Ross) - "The Young Poisoner's Handbook" (1992), "My Little Eye" (1995).

65-годишният носител на Oscar ще дойде в България за първи път, докато 3-пъти по-младата му колежка вече има български печат в паспорта си. През 2006 и 2007 двамата ще се снимат и в редица други заглавия, като за Пачино това са лентите "Torch" и "Rififi", а за Йохансон - "The Prestige", "The Nanny Diaries", "Borgia" и "Amazon". Актуален във филмографията й е последният филм на знаменития Уди Алън (Woody Allеn) - "Match Point", който е за първa седмица в щатския боксофис.


Scarlett Johansson                                       

 

 

Сподели.