Актрисата Луиза Григорова се омъжи (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Звездата от сериала "Откраднат живот" Луиза Григорова се омъжи за режисьора Мартин Макариев. Двамата влюбени се врекоха пред близки и приятели на небрежна церемония в морския курорт Лозенец.

Актрисата реши да разчупи стереотипите и избра да има две куми. В тази важна роля влязоха колежките ù и близки нейни приятелки Дария Симеонова и Теодора Духовникова.

 

Ефирната рокля на 26-годишната дама е дело на дизайнерката Сара Хирш, която е с българо-ливански корени. Мартин и Луиза са заедно от около две години. Това е втори брак за младоженеца, който има дете от предишната си връзка.

"Новото семейство Макариеви ви изпращаме цялата си любов! Пожелаваме на всеки да изпита поне малка част от това, което ние преживяхме вчера!!! Не знаех, че е възможно да се поемат толкова положителни емоции в един ден и само мога да Благодаря за най-голямото щастие в живота ми - ЛЮБОВТА!!!! Обичайте се, мили хора!!!" – написа звездата от "Откраднат живот" във Фейсбук ден след сватбата и промени фамилията си на Григорова-Макариев.

Сподели.