Актьорът от "Скъпи наследници" Петко Венелинов ще става баща

Pinterest LinkedIn +

Младият театрален актьор Петко Венелинов, който направи дебют на малкия екран с ролята на Станислав в сериала по bTV "Скъпи наследници", обяви в ефира на bTV, че след два месеца ще стане баща за първи път.

За запознанството му с неговата приятелка твърди, че е почти нереално и историята им може да се превърне в добър сюжет за филм. Преди да се срещнат, тя го сънува. Впоследствие случайно го вижда в представление и решава да се свърже с него, като му изпрати съобщение в интернет.

"Започнахме да се виждаме и се оказа, че между нас има нещо специално. Тя също е актриса, което ù помага по-лесно да приеме моята роля в "Скъпи наследници", където до 15-ти епизод вече съм се целувал с поне 5-6 момичета", коментира актьорът.

Той признава още, че е пълна противоположност на екранния си образ, в който зрителите го виждат като нахакано и разглезено градско момче, което се изживява като плейбой, но живее от издръжката на майка си Милица (Койна Русева).

"Не съм женкар или мачо, а съм моногамен. Моят герой в сериала е надуто и глезено софийско момченце, на което хич не му е добре на село. А аз много обичам природата. Имам къща близо до Монтана и ходя там при всяка възможност с моята приятелка. Няма друго място, където да мога да си почина, както сред природата", разказа Петко, който също е и любител на екстремните спортове.

Петко Венелинов е роден и израснал във Враца. Посещава театралната школа в града, а след това завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ, в класа на Маргарита Младенова и Иван Добчев. Днес е част от трупата на Младежкия театър.

Сподели.