Ако Рос Гелър от Friends имаше Instagram (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Рос Гелър от Friends определено е изпреварил времето си. Ако забавният персонаж имаше Instagram, профилът му вероятно щеше е пълен със снимки на различни видове динозаври. Или не съвсем...

Не е нужно да си го представяте, защото в ерата на социалните мрежи всичко е възможно. И благодарение на великото въображение на някой супер фен Рос Гелър вече стана част от голямото семейство на Instagram. 

Виждаме го с най-добрия му приятел Чандлър в момент, в който се канят да превземат поредното щуро парти в колежа. Изчистеното облекло и прическите допълват визията им, която няма да остави никоя мацка безразлична. Той обожава семейството си.

 

Не пропуска да поздрави и родителите си за тяхната годишнина, споделяйки общ кадър. Баща му Джак изказва благодарност за жеста, а съпругата му Джуди добавя неловко: Ожени се за лесбийка, а Моника се среща с пристрастен към марихуана. Джак, лоши родители ли бяхме?


 

Като всеки истински мъж, той е готов да поиска прошка. И го прави. А постът, адресиран до съпругата му Емили, е засипан с куп коментари, от които разбираме, че дамата си е направила профил само и само за да заяви, че никога няма да му прости.

 

Освен палеолог Рос се опитва да бъде и музикант. Той кани последователите си в любимото на компанията кафе, за да покаже на какво е способен.

 

Като добър татко той изненада момчето си за Коледа. Е, не е облечен като белобрадия старец, но все пак дава всичко от себе си.

 

И заяви любовта си към Рейчъл, която премина през куп изпитания.

Сподели.