Ахат ще пътуват съвместно с Контрол и Щурците в оригинален състав!

Pinterest LinkedIn +

Новата мания на най-голямата българска хеви метъл група АХАТ са моторите! Две супер машини вече са купени и лъснати и очакват турнето, което групата ще направи през юли месец. Ахат ще пътуват съвместно с Контрол и Щурците в оригинален състав!


Двата супер мотора в групата ще са основното превозно средство на бенда, по време на обиколката на България, която ще продължи цял месец и ще включва общо на 12 грандиозни концерта на стадиони.

Пръв на мотор се качи басиста Денис, който специално за предстоящия тур, си купи супер HARLEY DAVIDSON!!!! Басиста доста често може да бъде забелязан да се движи из София с новия си мотор, вместо със супер лимузината си Mercedes. Звяра HARLEY DAVIDSON ще е основното транспортно средство на Денис на предстоящото турне.

Honda 1000 RP Fireblade е зверовитата машина, която избра китариста Тони Хадат! Убийствения мотор е най-скъпия на тазгодишния автосалон в София, но на него от няколко дни е закачена табелка “продадено”. Със същия мотор, но с 500 куб. по-слаб двигател се състезава световната звезда Макс Бианджи. Тепърва Тони ще си купи всички атрибути към мотора, за да може гордо да се състезава с HARLEY DAVIDSON-а на Денис по пътищата на България по време на огромното турне на АХАТ. Забравихме да кажем, че скоростта на мотора е фабрично ограничена от производителите “само” до 300 км/ч!

Очаквайте да чуете тътена на зверския мотор скоро и във вашия град – това може да означава само едно – АХАТ са при вас и вечерта ви очаква голям метъл празник!

Инфо: Harbour Island Records
Снимки:
Harbour Island Records
Сподели.