Adele блести с цялото си великолепие на корицата на Time

Pinterest LinkedIn +

Adele е прекрасна в червено и говори за успеха, за сина си и за Beyonce в новия брой на списание Time.

Има ли по-добър начин да завършиш година на упорита работа, хитов албум и подготовка на дългочакано турне освен да се снимаш за едно от най-реномираните издания в света?

27-годишната изпълнителка ни дава още една причина да я обичаме, като откровено заявява какво мисли за колегите си.

"Някои артисти са толкова по-ужасни, колкото са по-известни. Не ме интересува дали си направил велик албум – ако не те харесвам, няма да го купя. Не желая да те слушам в къщата си, ако си негодник."


За нея част от главозамайващия й успех е резултат от изявената й емоционалност.

"Фактът, че не се страмувам и не се чувствам смутена от това, че понякога изпадам в душевни кризи. Понякога, когато знаеш, че някой друг се чувства също толкова зле като теб, това те кара да се чувстваш по-добре. Надявам се да внасям радост в живота на хората."

Огромно влияние й оказва и 3-годишното й момче Анджело, което се грижи за доброто й настроение и спокойствие в напрегнатото й ежедневие.

"Той ме кара да се чувствам горда, да се харесвам. Нямам търпение да разбера кои ще са най-добрите му приятели, каква ще е приятелката му, какви филми ще хареса. Без значение какъв ще бъде или какво ще прави, аз ще го подкрепям безусловно." 


Сподели.