Адам Сандлър като добрия Джак и лошата му сестра близначка! Трейлър на "Джак и Джил"

Pinterest LinkedIn +

Колаборациите между Адам Сандлър (Adam Sandler) и Денис Дуган (Dennis Dugan) очевидно нямат край, но пък и защо ли да имат, след като повечето от тях минават за успешни в типичния и за двамата жанр - комедията. "Джак и Джил" (Jack and Jill) събира режисьора и любимеца му за седми пореден път след "Щастливия Гилмор" (Happy Gilmore), Big Daddy, "Обявявам ви за законни Чък и Лари" (I Now Pronounce You Chuck&Larry), You Don’t Mess with the Zohan, "Дърти хлапета" (Grown Ups) и "Жена на заем" (Just go With It).

Е, в "Джак и Джил" задачата на Адам Сандлър е далеч по-сложна, тъй като звездата се превъплъщава не в един, а в цели два образа – на скромен семеен мъж и на нахалната му сестра.

Залагайки на противопоставянето между двамата близнаци, филмът разказва за отчаяните опити на примерния съпруг и баща Джак Саделстийн да овладее задаващия се хаос в ежедневието му, след като на Деня на благодарността сестра му пристига на гости и решава да заживее заедно с него и семейството му.

Донякъде клишираната история придобива далеч по-интригуващ вид, не само заради комедийния талант на Адам Сандлър, но и заради може би най-атрактивния каст, на който Денис Дуган е залагал до момента – в ролята на съпругата на Джак е половинката на Том Круз - Кейти Холмс (Katie Holmes), легендата Ал Пачино (Al Pacino) играе самия себе си, а сред изненадите откриваме дори бившата звезда от NBA Шакил О' Нийл.  

"Джак и Джил" идва на българските киноекрани от 2 декември, а дотогава традиционна порция кадри, постери и официален трейлър.


Сподели.