Activision обявиха Skylanders Giants (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Предварително разконспирираната разработка на нова видео игра от Skylanders сериите - Skylanders Giants, бе потвърдена от Activision, които разпространиха и първия анонс с подробности за предстоящата продукция.

Както подсказва заглавието й, Skylanders Giants ще въведе в приказния свят на дракона Спайро нови, гигантски по размерите си персонажи – "Giants".

Общият брой на персонажите, включени в заглавието, ще бъде 20, осем от които ще са Giants, имайки осезаемо по-големи габарити от останалите и в двете си превъплъщения – като играчки и като герои във видео играта. Няколко от новите играчки ще светват, когато се намират в близост до "Портала" – периферното устройство, необходимо за "телепортирането" на играчките във виртуалния свят на играта. Всички Skylanders от издадения през 2011 г. екшън платформър Spyro's Adventure ще могат да продължат приключенията си в Skylanders Giants.

Новите фигурки ще могат да бъдат видени по време на предстоящия Международен панаир на играчките в Ню Йорк, който ще се проведе между 12 и 15 февруари. Видео играта, чийто производител отново е Toys for Bob, ще се появи по-късно тази година за PlayStation 3, Xbox 360, Wii и няколко портативни и мобилни устройства, които тепърва ще бъдат обявени.

Подобно на своя предшественик, стартовият пакет на Skylanders Giants ще се продава за 150 лв., но онези потребители, които вече притежават Портал, ще могат да закупят по-евтин пакет без втори екземпляр на устройството. Activision обещават още нови Battle Mode опции, по-плътна интеграция с онлайн вселената Spyro's Universe, усъвършенствани Elemental зони и още по-интересни Hero предизвикателства.


Сподели.