Action Bronson опита най-изисканото френско ястие в Ню Йорк

Pinterest LinkedIn +

Какво се случва, когато рапърът Action Bronson среща световноизвестния нюйоркски шеф готвач Даниел Болуд? Случват се сюрреалистични неща. Сблъскват се хора, които сякаш са от различни планети. Причина за срещата им е желанието на Бронсън да опита изискания френски деликатес canard à la presse – патица, която се приготвя в продължение на цели пет дни. А мястото е ресторантът на Болуд в Голямата ябълка – Daniel. За да не се обърка някой и да си помисли, че мястото на Action Bronson е в ресторанта, той идва със своето яке и шапка на Nicks, които видимо контрастират на изисканата обстановка в заведението. Но добрият вкус си е добър вкус, няма как да го отречем. Bon Appetit!

Какво се случва, когато рапърът Action Bronson среща световноизвестния нюйоркски шеф готвач Даниел Болуд? Случват се сюрреалистични неща. Сблъскват се хора, които сякаш са от различни планети.
Причина за срещата им е желанието на Бронсън да опита изискания френски деликатес canard à la presse – патица, която се приготвя в продължение на цели пет дни. А мястото е ресторантът на Болуд в Голямата ябълка – Daniel.
За да не се обърка някой и да си помисли, че мястото на Action Bronson е в ресторанта, той идва със своето яке и шапка на Nicks, които видимо контрастират на изисканата обстановка в заведението.
Но добрият вкус си е добър вкус, няма как да го отречем. Bon Appetit!

Сподели.