ABC планира ситком за и с участието на Mick Jagger

Pinterest LinkedIn +

Американската телевизионна корпорация ABC планира продуцирането на нов комедиен филм, една от централните роли в който да изпълнява британския рокендрол идол Мик Джагър (Mick Jagger).

Основната сюжетна линия във филма ще е около намеренията на нюйоркски портиер заедно със свои авери да направи обир в дома на знаменитост.
 
Джагър ще играе ролята на набелязаната знаменитост. Ако проектът бъде решен като сериал, той вероятно ще се появява често, макар и за кратко, в отделните епизоди.
 
При предварителното му представяне, проектът, със който са се заели създателите на изкласилия 4 сезона ситком "Ed" Роб Бърнер (Rob Burnett) и Джон Бекерман (Jon Beckerman), е бил озаглавен "I Want to Rob Jeff Goldblum" (Искам да обева Джеф Голдблум). Едноименният актьор обаче досега не е бил официално обвързван с проекта, а освен това се е заел със своя собствена продукция по по NBC.
 
Поради тази причина и тъй като "I Want to Rob... " вече е получил зелена светлина за снимането на пилотен епизод, създателите му са решили да привлекат друга знаменитост, а именно Джагър, пише Washingtone Post.
 
Името на Джагър едва ли ще влезе в заглавието на филма, но се споменава неколкократно в сцените, които вече са заснети, информират още от щаба на продукцията. Такива със самия музикант все още не са заснети.
 
В едно от най-гледните шоута на ABC Джагър се появи съвсем наскоро. Заедно с Rolling Stones той беше на сцената в полувремето на финала за Супербоул този февруари, когато телевизията на няколко пъти цензурира лириките му, по настояване на организаторите.
 
Междувременно ABC работи по пилотната серия на друг ситком, озаглавен "Him and Us", разказващ за застаряваща рок икона и неговия антураж. Изпълнителен продуцент на продукцията е Елтън Джон  (Elton John).
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.