Аарън Пол търси отмъщение във фантастичен трейлър на Need For Speed (Видео)

Pinterest LinkedIn +

DreamWorks показаха изненадващо обещаващ дебютен трейлър на екшъна Need For Speed (Нужда от скорост), базиран на едноименната видео игра.

Главната роля във филма е поверена на Аарън Пол (Aaron Paul), който през последните години се доказа като един от талантливите млади актьори в Холивуд с участието си в криминалния сериал на AMC - Breaking Bad (В обувките на Сатаната).

Сюжетът ще проследи погрешното вкарване на персонажа му в затвора и последвалото отмъщение, което търси, след като излиза навън.

Режисьор на продукцията ще е Скот Уо (Scott Waugh), работил по екшъна Act of Valor (Мъже от стомана), a сценарият е дело на Джордж Гатинс (George Gattins).

В актьорския състав е също и Доминик Купър (Dominic Cooper), който ще бъде основният противник на Пол в уличните състезания. Кастът включва още Дакота Джонсън (Dakota Johnson), Имоджен Путс (Imogen Poots) и др.

Въпреки че всичко зависи от това как ще се представи първият филм в боксофиса, от DreamWorks, които стоят зад продукцията, планират Need For Speed като голям франчайз.


Сподели.