A$AP Rocky неочаквано съсипа Рита Ора в песен от своя нов албум

Pinterest LinkedIn +

Рапърът A$AP Rocky издаде своя втори студиен албум At. Long. Last. ASAP на 26 май 2015 г. и вече срещна първия скандал, свързан с творението си.

След като Snoop Dogg наскоро се извини за женомразството, което е основен мотив в ранното му творчество, сега дойде ред и на неговия по-млад колега. Който обаче не се справя с положението особено убедително.

В песента си Better Things A$AP Rocky пее за поп-изпълнителката Рита Ора, с която са имали някакъв вид връзка. А думите му далеч не са ласкави:

I swear that bitch Rita Ora got a big mouth

Next time I see her might curse the bitch out

Kicked the bitch out once 'cause she bitched out

Spit my kids out, jizzed up all up in her mouth and made the bitch bounce.

Американецът от Харлем се опита да замаже положението, като сподели, че не е женомразец и на практика не иска да каже "Хора, не слушайте Рита Ора" или "Тя е грозен човек".

Оправданията му обаче едва ли ще му помогнат да избегне обвиненията, които вероятно ще отблъснат много фенове на хип-хопъра.

Според интервю на A$AP Rocky за SiriusXM Radio, той е имал интимни отношения с Ора, докато е бил във връзка с друго момиче. Рита, която направи дует с едно от бившите гаджета на Майърс - Иги Азалия, е издала предателството му, а това довело и до написването на парчето Better Things.

Сподели.