А ти подготви ли се за "Златен глобус"? Последен шанс преди церемонията!

Pinterest LinkedIn +

Подготовката за наградите "Златен глобус" тече и броени часове преди церемонията е ясно името на още една от знаменитостите, които ще връчват толкова желаните статуетки.

Леонардо ди Каприо ще се качи на сцената не за да получи поредната си награда, а за да я предаде на победителя в една от категориите. Миналата година той спечели "Златен глобус" за ролята си в The Revenant (Завръщането), а да не забравяме, че грабна и първия си "Оскар". 

ONE MORE DAY until @jimmyfallon hosts the @goldenglobes!! Tomorrow, 7pm ET on @nbc!! #FallonGlobes

Снимка, публикувана от The Tonight Show (@fallontonight) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Други звезди, които ще видим със сигурност на церемонията, са Мат Деймън, София Вергара, Бри Ларсън, Силвестър Сталоун, Рийз Уидърспун, Крис Хемсуърт и много други. Те също ще обявяват победителите в съответните категории.

Награждаването ще се състои на 8 януари (в ранните часове на 9 януари българско време). Сред фаворитите се отличават независими филми като La La Land, Moonlight и Manchester By the Sea. 

Снимка, публикувана от The Tonight Show (@fallontonight) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

На наградите "Златен глобус" се отличават и големите в телевизията за последната година, като впечатление прави присъствието на нови, но придобили култов статут продукции като Stranger Things, The Queen и Westworld.


Сподели.