Колко луда беше подготовката за Golden Globe Awards 2016? Дяволски луда! (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Една дългоочаквана вечер отмина, но тя нямаше да е дори близо до блясъка, в който я видяхме, ако не беше трескавата подготовка на всички участници в нея!

На 10 януари 2016 г. в Бевърли Хилс се проведе 73-тата церемония по раздаването на наградите "Златен глобус". Някои бяха удостоени с честта да получат ценната статуетка, а на други остана възможността да си ближат раните вкъщи. Въпреки че победители станаха малцина, всички присъстващи се бяха постарали да изглеждат перфектно в скъпите си рокли и костюми, допълнени от бижута на главозамайваща стойност.

Вижте победителите и победените на Golden Globe Awards 2016

В ерата на социалните мрежи пък е невъзможно звездите да не споделят моменти от напрегнатата си подготовка. А ние подбрахме за вас някои от най-интересните постове.

1. Водещият на събитието и цар на комедията Рики Джървейс започна важния ден с доза хумор. След такова начало можеше само да предполагаме как ще завърши всичко... С шеги за Мел Гибсън и Кейтлин Дженър, естествено.

2. Шведката Алисия Викандер няма търпение да излезе на червения килим. И ние нямахме, а тя определено не разочарова!

3. Марк Ръфало е унесен в усилието си да подготви благодарствената си реч, ако грабне наградата. За съжаление, не му се наложи, но може да я използва на някоя от следващите церемонии, нали?

4. Любимката ни от хитовия сериал "Отчаяни съпруги" Фелисити Хъфман се надява маската й да стори чудеса. Но пък и без нея си остава красавица.

5. Америка Ферера не пропуска и последния щрих в грима си – спиралата.

6. Завиждаме на Кейти Пери за възможността да наблюдава случващото се толкова отблизо – от познатия сред концертните среди "златен кръг" за феновете... Дали си е платила за VIP място?

7. Патрик Стюарт е раздвоен – дали да се появи с тези очила пред многобройните репортери, или пък нарочно да ги забрави вкъщи. В едно сме сигурни – тук няма как да има грешно решение!

8. Няма скрито-покрито в подготовката на Рейчъл Блум. Тя показа дори бельото си. А няколко часа по-късно изля цялата си енергия при спечелването на първия си "Златен глобус".

9. Наоми Уотс пожелава успех на съпруга си Лийв Шрайбър. 

10. Бри Ларсън с нетърпение очаква да си хапне сладката имитация на "Златния глобус". Дали е очаквала невероятната победа, с която си тръгна от хотел "Бевърли Хилтън"?

Вижте победителите и победените на Golden Globe Awards 2016

Сподели.