A-Solar Xtorm Smartwatch Dock – вижте всички, имам iWatch!

Pinterest LinkedIn +

Вие сте притежатели на Apple Watch? Честито! От векове хората проверяват колко е часа, като си гледат телефоните. Но да имаш тази възможност на китката си? Гениално!

Като оставим настрана шегите, взети назаем от Елън Дедженерис, умният часовник на Apple е една наистина интересна джаджа. Разбира се, той не служи просто за справка с колко закъснявате за поредната среща. Той е символ на статуса.

И като всеки символ на статуса, искате колкото е възможно повече хора да го видят. Поставянето му на китката е добро начало, но не е идеалното решение. От време на време ще искате да носите и някой от другите си часовници, а не е ОК да носите по 3-4 наведнъж – ще приличате на мексикански наркобос.

A-Solar Xtorm Smartwatch Dock

А просто да го захвърлите на бюрото си, когато не го носите, също не става – това да не са ключове от BMW, че така небрежно да ги тропнете на масата? Не, ако се замислите сериозно по въпроса, ще установите, че имате нужда от специална поставка.

Не търсете повече – A-Solar Xtorm Smartwatch Dock XPD09 (цена 59 лв.) е точно това, което ви трябва – стабилна алуминиева поставка за Apple Watch. На цена, равняваща се едва на 0,02% от тази на най-скъпия Apple Watch, тя е почти обидно евтина, но изпълнението е повече от добро.

A-Solar Xtorm Smartwatch Dock

Както вече споменахме, Xtorm XPD09 е направена от алуминий, но мястото, където се поставя часовникът, е от мек термополиуретан, така че да не издраскате съкровището си, докато го слагате на мястото му. Всеки път, когато устройството попадне в гнездото, то ще започне да се зарежда (ако сте включили поставката към електрическата мрежа, разбира се).

Поставката е лека и компактна, но това няма особено значение – едва ли ще я разнасяте наляво-надясно. Изглежда добре върху бюро, маса или нощно шкафче, а часовникът се поставя и взима от нея лесно и бързо – друго май няма какво да се каже.

Купи A-Solar Xtorm Smartwatch Dock ТУК

Сподели.