8 изкушаващи тайни от снимачната площадка на "50 нюанса по-тъмно"

Pinterest LinkedIn +

Премиерата на втората част от еротичната поредица 50 Shades, озаглавена 50 Shades Darker (50 нюанса по-тъмно), е на 10 февруари 2017 г. В чест на това събитие, изключително важно в живота на милиони запалени фенове, ви представяме 8 тайни от снимачната площадка на продукцията, разкрити от режисьора ѝ Скот Фоули.

1. Джейми Дорнан е "за" пълната голота

"Той нямаше нищо против да покаже интимните си части. Но това не беше целта на екипа. Въпреки че в няколко сцени беше възможно това да се случи. Просто камерата беше позиционирана под такъв ъгъл."

2. Химията е реална

"Дакота Джонсън и Джейми наистина имат дълбока връзка помежду си. Тези, които твърдят обратното, ме учудват. Двамата си станаха по-близки по време на първото промоционално турне на лентата "50 нюанса сиво" (50 Shades of Grey). Научиха се как да се забавляват заедно."

3. Снимките не са били лесни

"Най-времеемка беше сцената в асансьора, защото той беше фалшив. А и на Дакота ѝ отне доста време да влезе в роля, въпреки че не показваме нищо толкова пикантно. Просто се притесняваше от многото непознати около себе си."

4. Ванила сексът е кът

"В последната редакция не сме махнали нищо нарочно. Основното, по което се водихме, беше времето. Филмът е два часа. Трябваше да се поставим на мястото на публиката и да разберем какво ще привлече вниманието ѝ."

Снимка, публикувана от Fifty Shades Darker (@fiftyshadesmovie) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

5. Шпионин на снимачната площадка

"Охраната в студиото беше сериозна. Така че бяхме свикнали с нея и не виждахме нищо нередно. Но изведнъж се появи някаква жена, която правеше обикновени неща, като това да подрежда храните в хладилника. Като поговорихме с нея, разбрахме, че събира информация за фен страницата си в Instagram."

6. Сексът е бил забавен

"По принцип секс сцените са изпълнени с много напрежение, но в нашия случай това не беше така. Те бяха наситени със забавни моменти. Заснехме ги със скромен екип. Около актьорите бяхме само аз, асистент-режисьорът и камерата."

7. Най-лесната сцена е най-предизвикателната

"Не предполагах, че ще се случи така. Ден по-рано ни посети BDSM експертът ни, който ни показа как да се справим със сложния секс уред. Смятах, че Дакота няма да се справи лесно, но на следващия ден тя се появи по-весела от всякога. Скочи на леглото и каза усмихнато: Хайде да започваме. Отново усмивката не слезе от лицата и на двамата."

8. Без Е. Л. Джеймс не може

"Авторката на бестселъра си имаше свое местенце на площадката. Беше около нас всеки ден. Уважавам я заради старанието ѝ. Тя искаше да се погрижим за творбата ѝ по най-добрия начин."


Видеоклип, публикуван от Fifty Shades Darker (@fiftyshadesmovie) на

Сподели.