8 февруари TV с Avtora.com - "Писмо в бутилка" (романтичен)

Pinterest LinkedIn +

Днешното ни телевизионно предложение е изцяло в тон с романтичния дух, обзел американските киномани и е отново по бестелър на хитовия писател Никълъс Спаркс.

Романтичната драма "Писмо в бутилка" (Message in a Bottle) е с участието на Кевин Костнър (Kevin Costner) и Робин Райт Пен (Robin Wright Penn), които сътворяват впечатляващ тандем в този затрогващ и изключително емоционален филм.

Костнър изпълнява ролята на страдащия вдовец Гарет Блейк, който след смъртта на съпругата си, намира смисъл единствено в строенето на яхти. Един ден обаче, в селцето му се появява журналистката Тереза Осбърн (Робин Райт Пен), самотна разведена майка, която разпознава в него автора на романтично писмо в бутилка, изхвърлена на плажа Кейп Код.

Въпреки недоверието и наранените им сърца, двамата постепенно намират път един към друг, за да открият, че когато оставиш миналото зад себе си, бъдещето започва да изглежда доста по-красиво. Един филм за изгубената и намерена любов, който ще ви накара да се усмихвате влюбено броени дни преди 14 февруари....

Не пропускайте: 21:00 часа по Диема 2!

Сподели.