7000 се върнаха в 90-те с Dr. Alban, DJ SASH! и компания (Снимки и видео)

Pinterest LinkedIn +

Близо 7000 души се пренесоха в последното десетилетие на XX вeк с плеядата от международни и български звезди, взели участие в първото издание на партито "Обичам 90-те", което се проведе в столичната зала "Фестивална" на 16 ноември 2012 година.

Началото на седемчасовия купон постави Камен Воденичаров с най-големия си хит "Не съм избягал", а освен него, без да са обявени като участници в събитието, на сцената се появиха колегите му Тончо Токмакчиев и Август Попов. Тримата заедно изпълниха една от най-големите Ку-Ку класики – "Вчера в детската градина".



Партито се развихри с Брус и Съни от Captain Jack, които дадоха старт на танците в зала "Фестивална" с Iko, Iko и още четири от най-хитовите им песни от 90-те години, и продължи в същия дух с DJ SASH!, който зарадва публиката с двойно по-дълъг сет от планирания.

Последваха 2 Brothers on the 4th Floor и изпълнителят на култовото парче Coco Jambo - Ice MC. От българска страна се включиха Ирина Флорин, Тони, Стоян Михалев и Виктор.



Предвид големия интерес към концерта "Обичам 90-те" организаторите готвят второ издание на партито - на 7 юни 2013 година, като обещават то да е още по-грандиозно с много международни и родни звезди на изминалото десетилетие.



Сподели.