7 причини да си падаме по Ронда Роузи - кралицата на ММА ринга

Pinterest LinkedIn +

През последните 5 години на ММА ринга при жените се открои едно име - Ронда Роузи. Успехите й в клетката и характерът й извън нея й спечелиха хиляди фенове. И ние не сме изключение. Ето 7 от причините да я обичаме толкова много.

1. Застъпва се за всички жени, които искат да постигнат нещо


Освен че е готова да се изправи срещу всеки мъж, Роузи мотивира и всички други жени да не се предават пред силния пол. Тя твърди, че жените имат по-висок праг на болката и няма причини да бъдат причислявани към "нежния пол".

2. Тя е хардкор геймър


Дали ще изненадаме някого, като кажем, че Ронда обожава Mortal Kombat и World of Warcraft. А и можем ли да я виним? И двете игри са страхотни, независимо дали си MMA боец, или не. Любимият й персонаж в МК е принцеса Китана. В WoW пък залага на Night Elf и Blood Elf - съответно hunter и rogue. 

3. Защитава физическата си форма и женствеността си


Докато е била ученичка, спортистката е търпяла подигравки заради здравите си ръце. В началото това я е демотивирало, но с времето Ронда се е научила да се радва на тялото си и да се гордее с всеки мускул в него.

4. Нърд до мозъка на костите си

Ронда не крие, че е родена с нърд-жилка. Притежава всички версии на игрите Pokemon, а освен това е фен на анимета като Sailor Moon и Dragon Ball Z. Всеки Хелоуин може да ни донесе нова изненада от Ронда. Ако и Game of Thrones има пръст в цялата работа, не се изненадвайте.

5. На ринга е абсолютен звяр


Колкото и мотивирани да са противничките на Ронда, никоя от тях няма шанс. Роузи е едно ниво над всички. Не вярвате? Гледайте мачовете й срещу Бет Корея и Кат Зингано. Ако може битка за 10-15 секунди да се нарече мач. 

6. Предстои й кариера в киното


Засега ролите й в Холивуд са по-скоро камео участия, нещо като хоби. Макар че продукциите, в които сме я виждали, определено са мащабни - Fast and Furious (Бързи и яростни), The Expendables (Непобедимите) и Entourage (Антураж). А слуховете за бъдещото й участие във филм на Marvel само могат да ни радват.

7. Постави Флойд Мейуедър на мястото му


Флойд Мейуедър е един от големите в съвременния бокс. Но неспортсменските му нападки към Роузи по повод успехите и парите й не останаха незабелязани. ММА файтърката му се "издължи" неведнъж и дори намекна, че може да го бие в мач в клетка без правила. Да видим…

Сподели.