7 неща за "Живите мъртви", които трябва да знаете преди премиерата на 7-ми сезон

Pinterest LinkedIn +

The Walking Dead (Живите мъртви) се завръща в българския ефир на 24-ти октомври 2016 г. по FOX и е факт, че сериалът феномен, който има стотици милиони фенове по цял свят, вече се очаква с нетърпение.

Това не е изненада, като се има предвид в какво състояние ни остави финалът на предния сезон през април. И в последните часове преди завръщането на "Живите мъртви" ето 7 неща, които ще ви подготвят за дебюта на 7-ми сезон:

 

1. "Живите мъртви" беше подновен за 8-ми сезон в средата на ноември, дори преди 7-ми сезон да е започнал... 

 

2. Премиерата на 7-ми сезон ще е 66 минути и със сигурност ще задоволи глада на феновете след няколкомесечното очакване. Особено след жестокия обрат в края на 6-ти сезон. 

 

3. Вече знаем, че Карл и Рик със сигурност не са жертвата (жертвите?) на Нигън, а в безопасност са също и Каръл и Морган, които са далеч от групата. 

 

4. В новия сезон ще видим поне 4 групи общества, които ще са фактор във всички събития в "Живите мъртви". Кралството е по-голямо от Александрия и вероятно ще е основна сцена на сюжета в предстоящите епизоди. 

 

5. 7-ми сезон става площадка на действие и на най-големия каст от главни персонажи в историята на "Живите мъртви" – цели 20, сред които, естествено, са Нигън, Рик и Карл, Маги, Саша, Мишоне и др. 

 

6. Втори епизод на сезона също ще е значително по-дълъг от другите – цели 76 минути, което вероятно е предпоставка и за дългоочакваното представяне на Кралството, което трябва да се случи в някой от първите три епизода. 

 

7. 7-ми сезон ще бъде голямата промяна за "Живите мъртви". Сюжетът ще придобива все по-епични размери и историята няма да опира до това кой от малката групичка на Рик ще оживее до следващия ден. 


Сподели.