6 факта за ерекцията, които е важно да знаете

Pinterest LinkedIn +

Случва се сексът да остане мираж, въпреки че на пръв поглед всички необходими условия за неговото осъществяване са налице.

Това обаче не бива да бъде повод нито за разочарование, нито пък за изчервяване, а само причина да прочетем малко повече по темата, за да разберем на какво би могло да се дължи малкият "бъг" в системата. Ето няколко факта за ерекцията, които е добре да знаете...

Цигарите и алкохолът не са приятели на ерекцията

Според лекари от еректилна дисфункция страдат млади мъже, които прекаляват с алкохола или цигарите.

Добрата ерекция зависи и от съня

Недоспиването прекъсва нормалния цикъл на ерекцията. Ако не си осигурявате пълноценна почивка, няма как да очаквате и пълноценна ерекция.

Усамотението е от значение

Ако един мъж живее със съквартиранти или с родителите си, може да не успее да се отпусне психически, което ще се отрази и физически на ерекцията му.И размерът е от значение

Уточнявам, че става дума за размера на тялото. Мъжете с наднормено тегло имат много по-ниски нива на тестостерон и по този начин трудно ще успяват да поддържат пълна ерекция. Здравословното тегло е в интерес на мъжката полова сила.

Оралният секс подобрява ерекцията

Ръчната стимулация и фантазирането не могат да постигнат чудото, което може да направи оралният секс. Резултати от изследване категорично доказват, че при мъжете, които са получили орален секс, преди да бъде измерена ерекцията им, тя е била със значително по-големи размери в сравнение с тази на мъжете, които били стимулирани ръчно.

Мастурбацията се отразява на ерекцията

Ако един мъж не е мастурбирал няколко дни, към пениса му ще има повече приток на кръв, когато той е стимулиран отново. Това от своя страна означава още по-голяма ерекция.

Сподели.