„50 години магия“: Турнето на Орлин Горанов започна с вълнуващ концерт в Пловдив

Pinterest LinkedIn +

Любимият на хиляди българи естраден изпълнител Орлин Горанов започна турнето си „50 години магия“ с вълнуващ концерт в Пловдив. На 26 юни в летния театър „Бунарджика“ публиката преживя музикалната емоция през емблематични песни на любимия си изпълнител като „Светът е за двама“, „Мъжката любов“, „Ти ли си“ и др. Феновете на Орлин Горанов слушаха на живо и песента му „Не казвай сбогом тази нощ“, чието видео излезе съвсем скоро.

Специално участие в концерта взеха Мариана Попова, с която ветеранът на естрадната сцена изпълни песента „Чуй ме“, и Александра Раева се включи в дуетните изпълнения на „Quando“ и „Quizas“. Изключително емоционално беше участието на Кристина Димитрова, с която Горанов си партнира за евъргрийна „Детски спомен“.

Всичко това беше поднесено на публиката с присъщите за Орлин Горанов финес, елегантност и по съвременен начин – с нови концертни аранжименти, специално създадени за поредицата музикални събития.

Турнето на Орлин Горанов „50 години магия“ продължава с концерти в Шумен (на 28 юни), Велико Търново (на 5 август), Плевен (на 6 август), Стара Загора (на 9 август), Варна (на 6 октомври) и София (на 19 ноември).

На концерта в Пловдив, както и на всички следващи, с Орлин Горанов на сцената са едни от най-добрите млади музиканти: Радо Казасов (барабани и автор на концертните аранжименти), Евден Димитров (бас), Денис Попстоев (клавишни и саксофон). Звездния състав допълват музикантите от „Ку-ку бенд“ Кристиян Илиев (пиано) и Цветан Недялков (китара), тромпетистът на група "Акага" Иво Казасов, както и атрактивното трио „Тринити“.

Билети за „50 години магия“ може да намерите тук: https://bit.ly/49LZQ6a

Орлин Горанов е един от неповторимите гласове на българската поп и класическа сцена. Името му присъства в афиша на множество оперни театри и се свързва с най-ярките хитове, радвали публиката години наред. „Светът е за двама“, „Да започнем отначало“, „Детски спомен“, „Да не губим време“ и много други са на върха сред вечните български песни.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.