5 звезди, които за нищо на света няма да се снимат с вас

Pinterest LinkedIn +

Да си снимаш с популярна личност е малък триумф в социалните мрежи. Но на много звезди изобщо не им допада идеята случайни хора да се щракнат за спомен с тях. Ето някои от тях.

1. Джъстин Бийбър

Джъстин често влиза в хрониките заради безцеремонното си отношение към папараци и фенове. "Нещата станаха толкова зле. Хората стигнаха до това да не гледат на мен като на човек. Чувствам се като животно в зоологическа градина. Искам да запазя психиката си."

Публикация, споделена от Justin Bieber (@justinbieber) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

2. Ейми Шумър

Ейми е изключително активна в социалните мрежи и е известна с пиперливия си език, като за нея няма забранени теми. Всъщност има една – снимки с феновете. След като става жертва на ожесточен фен, който не спира да я преследва и да я снима въпреки нейните молби, тя се зарича да спре да позира до непознати.

"Да, по закон имате право да ме снимате, но когато ви помоля да не го правите, се надявам да уважите искането ми. Решението ми е резултат от инцидента с онзи ненормалник в Грийнвил."

3. Мейзи Уилямс

"Ако не желая да ми правят снимки, нямам проблем с това да откажа твърдо", споделя звездата от Game of Thrones пред списание Nylon през 2016 г.

"Знам, че това би накарало хората да си помислят, че съм зла. Но ако наистина харесваш някого, няма да искаш просто снимка с него, а ще искаш да прекарате време заедно. Понякога не искам никой да застава на пътя ми."

4. Ема Уотсън

Правилото на Ема е стриктно, а в основата му е желанието ѝ за сигурност.

"Ако някой ме снима и сподели снимката в мрежата, след две секунди всеки ще знае местоположението ми в радиус от 10 метра. Бих отговаряла на всякакви въпроси, свързани с "Хари Потър", но просто няма да се снимам".

Публикация, споделена от jenifer lawrence (@jennifer_emma_lawson) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

5. Дженифър Лоурънс

Звездата от поредиците Hunger Games и X-Men казва, че колкото по-известна става, толкова повече се бори с известността. Така че селфитата са абсолютно забранени. 

"Започнах да ставам много груба, таях всичко в себе си. Според мен хората си мислят, че ме познават, защото съм известна, но аз не ги познавам. Трябва да запазя илюзията около себе си – все едно имам странна работа и не бива да допускам тя да се разруши", казва през 2016 г. актрисата.

Сподели.